HomeResurseLink-uriContact
 
 
"Nu-i putem ajuta pe toti, dar toti pot sa ajute pe cate cineva"

 

Sfintirea bisericii din Sacalaz: 16 iulie 2005

In data de 16 iulie 2005, in localitatea timiseana Sacalaz a avut loc sfintirea bisericii. In localitatea Sacalaz prezenta adventistilor nu este recenta. Inca din anul 1946, in casa familiei Tulbure se adunau deja aproximativ 40 de suflete. In 1950, in urma deportarii in Baragan, 350 de familii din Sacalaz printre care si membrii grupei de rugaciune au avut de suferit consecinta fiind incetarea intalnirilor. La 23 octombrie 2002 familia Sahlean a donat casa in care astazi isi desfasoara activitatea biserica locala.

Evenimentul sfintirii locasului a fost marcat de prezenta multor invitati printre care viceprimarul localitatii Silviu Brandusa si reprezentantul Bisericii Baptiste pastorul Mocanu. Din partea Conferintei Banat au participat presedintele Maur Mihai, secretarul Narcis Ardelean si trezorierul Soponariu Ionel. Intalnirea s-a incheiat cu o agapa frateasca, o frumoasa ocazie de partasie pentru toti cei prezenti.

Multumiri fie aduse lui Dumnezeu, cat si celor care au dedicat timp, efort si energie pentru aceasta lucrare, dintre care amintim pe Costel Parnau si prezbiterul local Dan Sercau.

Pastor, Daniel Dumitriu

 
 
   
Biserica din Sacalaz Presedintele Conferintei Banat Sala are 70 de locuri
 
   
Toate drepturile rezervate Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea Sacalaz